LETNIE EKO GOTOWANIE W HYDROPOLIS

Kiedy myślimy o rybach na polskich stołach, widzimy przede wszystkim dorsza i śledzia. Nie ujmując tym klasykom smaku przypominamy, że to pstrąg i karp królują w dolnośląskich wodach.

W najbliższą niedzielę 8 sierpnia, podczas EKOgotowania z Michałem Fabiszewskim, udowodnimy naszym gościom, że karp to nie tylko święta, a pstrąg kłodzki może konkurować z najsmaczniejszymi rybami świata.

Michał Fabiszewski. Vice MasterChef 5 (TVN). Doświadczenie zdobywał pod okiem Wojciecha Modesta Amaro w AtelierAmaro. Obecnie szef kuchni Sodexo. Ambasador kulinarny polskiej wsi. Szuka w kuchni prawdy i prostoty. Sam o sobie mówi, że nie toleruje tępych noży, a swoją pracę opisuje krótko – „gotuje, inspiruje, nie zmywa ;)”

Próbować naszych przysmaków będzie można w ramach zwiedzania Hydropolis, w godzinach od 12:00 do 16:00.

Liczba miejsc ograniczona – zachęcamy do wcześniejszego kupienia biletów na stronie https://bilety.hydropolis.pl/